соковижималка для томатів на м`ясорубку мулінекс HV8 DKA213E
-
- 20 августа 2012 в 15:36 #
-
Купила м`ясорубку HV8 DKA213E разом із соковижималкою для томатів яка (судячи з малюнку) ідентична тій, що розміщена на Вашому сайті, проте з незрозумілих причин не можу скласти цю соковижималку, виходить ніби шнек соковижималки занадто великий, внаслідок чого вставляючи шнек в металевий корпус і надягаючи насадку, насадка не з`днується з корпусом (зазор близько 1 см). Так от, питання:
На Вашу думку, В чому може бути проблема?
Чи варто купувати для м`ясорубку мулінекс HV8 DKA213E новий набір соковижималки для томатів чи може придбати лише відповідний шнек (якщо вони бувають різних розмірів)?
Заздалегідь, вдячна за відповідь.
-
- 20 августа 2012 в 16:44 #
-
Добрый день, Катя!
Это нужно видеть, я могу только сказать что все должно собираться без каких либо проблем.
привезите нам в сервис, пусть мастера посмотрят ...
-
- 22 августа 2012 в 12:28 #
-
Я все таки ризикнула та замовила у Вашої компанії новий шнек. Сьогодні доставили, він ідеально підійшов до моєї соковижималки для томатів і до моєї м’ясорубки. Виявилося, що шнек, який був у комплекті має дещо іншу конструкцію і довший приблизно на 1 см. (маю зазначити, що м’ясорубку я купувала не у Вас).
Дякую за увагу і за оперативну працю!
-
- 22 августа 2012 в 17:01 #
-
Я рад что мы смогли Вам помочь.
в итоге это Вам в магазине, где Вы приобрели мясорубку, не правильно ее укомплектовали.